Fabrizio komt met groot nieuws: 'Van Bommel en Royal Antwerp gaan uit elkaar'

Fabrizio komt met groot nieuws: 'Van Bommel en Royal Antwerp gaan uit elkaar'

3 mei - 16:15 Laatste update: 16:44
144

Mark van Bommel en Royal Antwerp gaan na dit seizoen uit elkaar. Dat meldt Fabrizio Romano. De vraag of Van Bommel volgend seizoen nog de coach van Antwerp zou zijn zong al een tijdje rond. Volgens de Italiaanse journalist is er nu definitief een knoop doorgehakt en wordt het nieuws snel naar buiten gebracht.

Van Bommel heeft officieel nog een contract tot de zomer van 2025 in Antwerpen, maar het heeft er alle schijn van dat de 47-jarige Nederlander de club na het einde van het huidige seizoen zal verlaten.

Naar verluidt zaten de club en z'n coach deze week al rond de tafel. Zowel Antwerp als van Bommel wilde de onderlinge samenwerking evalueren richting volgend seizoen, zo meldde het Belgische HLN. Het Algemeen Dagblad ging nog een stap verder en meldde dat het er 'alle schijn van had dat beide partijen na dit seizoen uit elkaar gaan'. Die verwachting lijkt nu ook echt uit te gaan komen, waar Romano melding doet van een definitieve scheiding.

Het is geen publiek geheim dat de motor van Antwerp minder vlot draait dan vorig seizoen, waarin van Bommel voor het eerst in 66 jaar de titel pakte met The Great Old en daarnaast ook de Beker van België won. Dit jaar staat Antwerp wederom in de bekerfinale. Van Bommel zou zich na het winnen van beide prijzen en de kans op nog een beker klaar voelen voor een nieuwe uitdaging. 

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!