Verweij: 'Ajax kijkt voorzichtig verder, denk dat knopen snel doorgehakt worden'

Verweij: 'Ajax kijkt voorzichtig verder, denk dat knopen snel doorgehakt worden'

3 mei - 17:17 Laatste update: 17:19
47

Mike Verweij verwacht dat er in de komende dagen knopen doorgehakt gaan worden over de trainerszoektocht van Ajax. De clubwatcher van De Telegraaf ziet dat de Amsterdammers momenteel ook naar andere opties kijken dan Erik ten Hag, Graham Potter en Francesco Farioli.

Nu Erik ten Hag bij Manchester United mag blijven én aan Bayern München wordt gelinkt, is het onwaarschijnlijk dat hij deze zomer terugkeert in de Johan Cruijff Arena. "Dan heeft Ajax nog twee kandidaten over: de Italiaan Farioli en Potter, maar er wordt inmiddels ook voorzichtig naar andere kandidaten gekeken", zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Ik ben benieuwd, ik denk dat er wel knopen doorgehakt zullen worden in de komende dagen. Ik denk over een paar dagen", stelt Verweij. Voetbal International meldde donderdag al dat Potter nog steeds de topkandidaat is bij Ajax. De onderhandelingen tussen club en trainer lopen echter niet enorm soepel. Van Farioli (35) zou Ajax 'gecharmeerd' zijn geraakt, al gaf directeur voetbal Marijn Beuker recent te kennen dat de Amsterdammers het liefst een 'ervaren' trainer in huis halen.

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!