'Concurrentie voor Ten Hag: naam van treble-winnaar valt bij Bayern München'

'Concurrentie voor Ten Hag: naam van treble-winnaar valt bij Bayern München'

7 mei - 16:45
18

Naast Erik ten Hag is ook Hansi Flick in beeld bij Bayern München, terwijl Der Rekordmeister ook nog stiekem zou hopen op de komst van Roberto De Zerbi. Bayern is hard op zoek naar een nieuwe trainer, nadat Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Ralf Rangnick de club allemaal een 'nee' verkochten.

Recent werd al duidelijk dat Ten Hag, die onder vuur ligt bij Manchester United, in beeld is bij Bayern. Sportief directeur Max Eberl zou zelfs al contact hebben gehad met het kamp van de Nederlandse coach. BILD laat naast de naam van Ten Hag ook die van Flick vallen. De clubloze coach stond tussen 2019 en 2021 al aan het roer bij Bayern. Onder Flick legde de Duitse grootmacht beslag op de treble

Bayern denkt er nu dus aan om opnieuw in zee te gaan met de Duitse trainer, die drie jaar geleden abrupt opstapte in München. Naar verluidt kwam dat mede door zijn verstoorde relatie met de inmiddels ook vertrokken Hasal Salihamidzic, de toenmalig sportief directeur van Bayern. Binnen de club zouden er meerdere voorstanders van Flick zijn. De oefenmeester is nu clubloos, nadat hij acht maanden geleden ontslagen werd als bondscoach van Duitsland. 

Daarnaast hoopt Bayern nog altijd stiekem op de komst van De Zerbi. Directeur Eberl denkt dat de huidige nummer twee van de Bundesliga succesvol kan worden met de speelstijl van de Brighton & Hove Albion-manager.