'Spaanse stuntploeg start onderhandelingen met voormalig Feyenoord-target'

'Spaanse stuntploeg start onderhandelingen met voormalig Feyenoord-target'

7 mei - 20:43
8

Feyenoord-target Luciano Rodriguez heeft ook interesse vanuit Spanje gewekt. De Uruguayaanse vleugelaanvaller kan volgens Relevo ook de Champions League in met stuntploeg Girona.

Volgens het Spaanse medium zijn de onderhandelingen tussen Girona en Liverpool Montevideo inmiddels begonnen. De Uruguayaanse ploeg zou een bedrag van rond de vijftien miljoen euro willen voor Rodriguez. Girona is onderdeel van de City Group, waardoor de buitenspeler mogelijk kan doorstromen naar het grote Manchester City als hij het goed doet in Spanje. Voormalig PSV’er Savio dwong deze overstap ook af.

Wedden

Meer odds

Als andere geïnteresseerde club wordt ook River Plate genoemd. De Argentijnse ploeg werd afgelopen winter ook al genoemd in de strijd om Rodriguez. Toen was Feyenoord nog de grote favoriet in de strijd om de Uruguayaan. Girona lijkt een voordeel te hebben op River Plate door het feit dat de ploeg in Europa speelt en volgend jaar de Champions League in mag.

Feyenoord was afgelopen zomer en afgelopen winter druk met de komst van Rodriguez. Tot twee keer toe lukte dit niet. De Rotterdammers zouden alsnog een oogje op Rodriguez hebben, maar Relevo noemt Feyenoord niet als geïnteresseerde club. De Uruguayaan gaf zelf al meermaals aan dat hij dolgraag de overstap naar Europa zou willen maken.