Kieft grapt na complimenten over Feyenoord en PSV: 'Ajax wil wel, maar lukt niet'

Kieft grapt na complimenten over Feyenoord en PSV: 'Ajax wil wel, maar lukt niet'

7 mei - 21:04
32

Wim Kieft moet nog maar zien of Arne Slot gaat slagen in de Premier League. In de podcast KieftjansenEgmondGijp spreekt hij openlijk zijn twijfels uit, maar looft hij ook het spel van Feyenoord onder Slot, net als het spel van PSV onder Peter Bosz.

Kieft was in de laatste editie van de podcast niet aanwezig, waardoor hij nog wel wil terugkomen op iets wat zijn collega’s zeiden over de Feyenoord-coach. "Ik heb gehoord dat jullie Slot allemaal een hele goede trainer vonden. Ik moet het nog zien, want er komt wel een hele andere druk bij kijken in Liverpool. Spelers met een veel grotere bek natuurlijk. Ik kan er niet over oordelen natuurlijk, maar we moeten het ook allemaal gaan zien nog."

Wedden

Meer odds

Kieft is wel te spreken over het spel van Feyenoord onder Slot, maar het spel dat PSV heeft laten zien, kon hem helemaal bekoren. "Is bijna ouderwets Nederlands voetbal, zoals wij dat deden. Altijd offensief en altijd uitgaan van je eigen kracht. Daarom speelt Luuk de Jong ook zo goed, omdat hij veel voorzetten krijgt. Dat doet Feyenoord overigens ook. Ajax wil het wel, maar dat lukt niet", lacht Kieft nog over zijn oude ploeg.