Contractnieuws uit Liverpool: PSV kan rentree Branthwaite voorlopig vergeten

Contractnieuws uit Liverpool: PSV kan rentree Branthwaite voorlopig vergeten

06-10-2023 13:20
39

PSV hoeft voorlopig niet meer te rekenen op een terugkeer van Jarrad Branthwaite. De 21-jarige centrumverdediger heeft zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis bij Everton.

Branthwaite ligt nu tot de zomer van 2027 vast op Goodison Park. De Engelsman is een vaste waarde in de ploeg van manager Sean Dyche, die slecht is begonnen aan het Premier League-seizoen. Everton staat zestiende, waardoor de contractverlenging van Branthwaite een flinke opsteker in een moeizame periode is.

"Ik heb bijgetekend omdat ik hier graag speel, omdat het een enorme club is die als familie voelt. Op deze manier toon ik de betrokkenheid die ik bij de club voel en wat het voor mij betekent om voor Everton te spelen", laat Branthwaite op de clubkanalen van The Toffees weten. 

PSV wilde Branthwaite afgelopen zomer dolgraag terughalen naar het Philips Stadion. De verdediger speelde vorig seizoen op huurbasis in Eindhoven en kreeg al snel liefkozend de bijnaam Lange Gerrit. Branthwaite kwam 36 keer in actie voor PSV.