Van der Meijde onthult na Sutalo-gerucht: 'Gehoord van een teamgenoot'

Van der Meijde onthult na Sutalo-gerucht: 'Gehoord van een teamgenoot'

13-11-2023 15:11 Laatste update: 15:26
104

Andy van der Meijde verklapt waar hem ter ore is gekomen dat Ajax-verdediger Josip Sutalo met heimwee kampt. De voormalig aanvaller deed die bewering vorige maand bij Veronica Offside, waarna de Kroaat het gerucht fel tegensprak.

"Hij wil eigenlijk gewoon terug. Hij praat met niemand, ook niet met zijn teamgenoten. Hij wil niks ondernemen en socialisen met anderen. Dat is moeilijk voor zo'n jongen", zei Van der Meijde in oktober. Sutalo reageerde en noemde de aantijging 'vreemd'.

In een video-item van Vandaag Inside confronteert Wilfred Genee Van der Meijde met de mogelijk foute informatie. "Ik heb het gehoord van een teamgenoot van hem, van het Kroatische team. Niet van Ajax, maar van zijn eigen team daar", stelt de zeventienvoudig Oranje-international. "Hij zat daarmee, hij heeft dat gezegd. Misschien liegt hij, maar ik heb het wel gehoord."

Van der Meijde zag Ajax met Sutalo zondag ploeteren tegen Almere City (2-2). "Of Ajax een punt gewonnen of een punt verloren heeft? Ik denk een punt gewonnen, met dit team", lacht hij. "Het blijft ook hetzelfde... Met dit team ga je niet ver komen, simpel."