Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet vervanger voor Wieffer kiezen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet vervanger voor Wieffer kiezen

21 april - 09:01 Laatste update: 09:01
73

Arne Slot moet mogelijk gaan puzzelen voor zijn basiself in de finale van de KNVB Beker. De coach van Feyenoord moet het mogelijk zonder Mats Wieffer stellen, maar verder lijkt de trainer weinig aan zijn basis te sleutelen.

Slot maakte eerder al bekend dat Timon Wellenreuther sowieso zal starten onder de lat. In de linie voor hem zullen Bart Nieuwkoop, Thomas Beelen, David Hancko en Lutsharel Geertruida waarschijnlijk opdraven. Gernot Trauner maakte afgelopen wedstrijd zijn rentree in de selectie van de Rotterdammers, maar hij zal nog op de bank starten. Quinten Timber en Calvin Stengs zullen waarschijnlijk het middenveld vormen.

Wedden

Meer odds

Het is dus nog de vraag wie de derde middenvelder zal worden. Wieffer liep een spierblessure op en trainde zaterdag ook niet met de groep mee. Mocht hij niet kunnen starten, dan is Ramiz Zerrouki zijn meest logische vervanger. Voorin lijkt Slot vertrouwen te houden in Santiago Gimenez. De voorzetten moet hij krijgen van de in goede vorm verkerende Yankuba Minteh en Igor Paixão.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Beelen, Hancko, Geertruida; Zerrouki, Timber, Stengs; Minteh, Gimenez, Paixão.