Sjaak Swart oppert nieuwe naam: 'Hij kent het Ajax-spel, goede trainer'

Sjaak Swart oppert nieuwe naam: 'Hij kent het Ajax-spel, goede trainer'

21 april - 09:55
89

Sjaak Swart vindt dat Alex Kroes terug moet keren als algemeen directeur, maar hij zag zaterdag tijdens de benefietwedstrijd tussen Ajax Legends en BIF All Stars ook een geschikte trainer voor de Amsterdammers. Mister Ajax schuift Shota Arveladze naar voren.

Al tijdens de wedstrijd in het Olympisch Stadion kwam 'analist' Ronald de Boer met de suggestie om de Georgische oud-spits een grote rol te geven in de technische staf van Ajax. "Dat heb ik al vaak genoeg gezegd. Hij kent het Ajax-spel ook", reageert Swart na afloop bij SBS. "Hij heeft het zelf meegemaakt en is een goede jongen voor de groep. Dat vind ik een goede trainer, hij is zeker een kandidaat. Maar we moeten even afwachten wat er gebeurt."

Wedden

Meer odds

Volgens Swart is het belangrijk dat de organisatie snel weer op orde is. Daarvoor vestigt hij zijn hoop nog altijd op de geschorste Kroes. "Ik vind dat Kroes terug moet komen. Ik denk ook dat hij terugkomt, dat soort dingen moeten ook eens anders opgelost worden. Michael van Praag heeft een foutje gemaakt, dat kan. Dan moet je elkaar helpen, slim zijn en ook wat kunnen verdragen van elkaar", besluit de clubicoon.