Twee Feyenoord-spelers reageren vol lof onder post NEC: 'Respect voor jullie'

Twee Feyenoord-spelers reageren vol lof onder post NEC: 'Respect voor jullie'

22 april - 07:16
20

Quilindschy Hartman en Alireza Jahanbakhsh hebben na hun bekerwinst met Feyenoord de tijd genomen om de fans van NEC te bedanken. Dat deden de twee in een reactie op een Instagram-post van de Nijmegenaren.

Hartman reageerde met de uitspraak 'fans' vervolgd door een vuuremoji. Jahanbakhsh plaatste een hartje onder de post. De twee doelen hiermee op de fans van NEC die gedurende de hele wedstrijd luid en duidelijk te horen waren. Jahanbakhsh speelde zelf nog een periode voor NEC. De twee krijgen ook veel positieve reacties van de Nijmegenaren op hun lieve woorden.

Ook vanuit de fans van Feyenoord werd er vol lof gereageerd op NEC. 'Respect voor jullie, jullie komen er wel', luidt de reactie van een Rotterdamse fan. Zelfs vanuit PSV kwamen er nog complimenten. 'Ondanks het verlies vieren jullie hopelijk een goed feestje in Nijmegen. Groetjes uit Eindhoven.' NEC staat momenteel zesde in de Eredivisie een draait een geweldig seizoen.

NEC had zich met bekerwinst kunnen verzekeren van Europees voetbal, maar nu moet de ploeg van Rogier Meijer hier nog voor strijden. Een vijfde plek op de ranglijst geeft nu aan het eind van dit seizoen recht op de voorrondes van de Europa League. De achterstand op de huidige nummer vijf Ajax is nog maar één punt. Blijft NEC zesde, dan wacht een plek in de play-offs voor Europees voetbal.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door N.E.C. Nijmegen (@necnijmegen)