'Modric weigert andere rol en zet vol in op laatste kans als profvoetballer'

'Modric weigert andere rol en zet vol in op laatste kans als profvoetballer'

22 april - 18:26
15

Luka Modric wil nog een jaar bij Real Madrid blijven, zo meldt Dario AS. Er waren geruchten over een mogelijke andere rol bij de Spaanse topclub, maar die optie heeft hij resoluut afgewezen.

'Modric wil op 38-jarige leeftijd nog een jaar in Madrid blijven. Hij heeft zin om verder te gaan', schrijft het Spaanse medium. In de afgelopen weken is het perspectief van de middenvelder aanzienlijk veranderd. Voorafgaand aan het duel met Real Mallorca stond de Kroaat in slechts twee van de elf wedstrijden in de basis, terwijl hij in de laatste drie duels tweemaal als basisspeler begon.

Wedden

Meer odds

Er is in de afgelopen maanden in de Spaanse media volop gespeculeerd over de toekomst van Modric bij Real Madrid. Er werd geschreven over een mogelijke andere rol in Madrid, maar de middenvelder wil als speler actief blijven. 'Hij is vastberaden om tot de laatste wedstrijd te laten zien dat hij een contractverlenging verdiend', klinkt het.

Modric staat sinds de zomer van 2012 onder contract bij Real Madrid. Hij werd destijds voor ongeveer dertig miljoen euro overgenomen van Tottenham Hotspur. Inmiddels heeft de middenvelder 526 officiële wedstrijden achter zijn naam staan in het shirt van Real Madrid en daarin was hij goed voor 39 doelpunten en 84 assists.