Verweij tipt bekerfinalist bij Ajax: 'Snap niet waarom ze niet in actie komen'

Verweij tipt bekerfinalist bij Ajax: 'Snap niet waarom ze niet in actie komen'

22 april - 17:31
56

Mike Verweij vindt dat Ajax direct in actie moet komen om Philippe Sandler van NEC over te nemen. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf geeft de clubwatcher een betoog waarom de stopper een topaankoop voor de Amsterdammers is.

"Hij speelde wel elke bal vooruit in de bekerfinale. Ik heb het hier al eerder geroepen, maar ik snap niet dat Ajax nog niet in actie komt en die jongen onmiddellijk binnen haalt", begint Verweij aan zijn lofzang over Sandler. "Hij had op zijn CV staan dat hij altijd geblesseerd was, maar volgens mij is hij nu al een heel seizoen fit." Sandler kreeg na de bekerfinale veel lof over zijn optreden.

Wedden

Meer odds

Verweij stipt daarbij ook het prijskaartje van Sandler aan. De journalist denkt dat de stopper van NEC voor relatief weinig geld op te halen is. "Ajax zal toch wat moeten, want die kunnen niet nog een keer 120 miljoen euro uitgeven, dus ze zullen inventief moeten zijn. Deze jongen is gratis naar NEC gekomen, dus voor drie tot vijf miljoen kun je hem ophalen. Verkoop je dan Josip Sutalo, dan heb je hier een veel betere verdediger aan. Als ik Ajax was, zou ik direct Sandler halen."

Hans Kraay jr. gaf ook al aan dat Sandler een goede optie is voor Feyenoord, terwijl ook Willem van Hanegem de verdediger de hemel in prees. De 27-jarige stopper heeft nog een contract tot de zomer van 2025 bij NEC. Van 2005 tot 2016 speelde Sandler al in de jeugd van Ajax.