De Mos ziet 'voordeel voor PSV' in blessure Dest: 'De elf miljoen kan streep door'

De Mos ziet 'voordeel voor PSV' in blessure Dest: 'De elf miljoen kan streep door'

23 april - 07:56
51

Aad de Mos ziet een belangrijk positief punt aan een mogelijke langdurige blessure van Sergiño Dest. De oud-trainer vindt het heel vervelend voor de Amerikaan, maar hij denkt wel dat FC Barcelona hem daardoor niet terug wil.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad vertelt PSV-watcher Rik Elfrink aan De Mos over de blessure van Dest. "Bij PSV wordt gevreesd voor het ergste. Dat hij er negen maanden uit is door een kruisbandblessure." De Mos ziet er wel het positieve van in. "Voor die jongen heel vervelend en voor PSV ook, maar aan de andere kant.. Ik kan me niet voorstellen dat Barcelona hem terug wil in deze situatie."

Wedden

Meer odds

De Mos wijst daarmee ook naar de forse transfersom die Barcelona zou vragen voor de diensten van Dest. "Die elf miljoen kan je ook een streep door zetten. Als PSV daar de helft van gaat betalen is het al veel geld. PSV kan daar misschien een voordeel mee bereiken. Je hebt ook vervangers die klaarstaan, Mauro Junior kan daar spelen en Patrick van Aanholt moet het nog laten zien."

Toch denkt De Mos dat bij PSV vooral de teleurstelling de boventoon voert. "Het is wel heel vervelend. Je rekent op zo iemand en hij is een sterkhouder en dan ben je hem gewoon voor lange tijd kwijt. De helft van de competitie wellicht."