'Eredivisie-teams geïnteresseerd in Feyenoorder: Go Ahead Eagles concreet'

'Eredivisie-teams geïnteresseerd in Feyenoorder: Go Ahead Eagles concreet'

23 april - 11:09 Laatste update: 11:24
38

Meerdere Eredivisie teams, waaronder Go Ahead Eagles, azen op Feyenoorder Ilias Sebaoui. De buitenspeler wordt momenteel verhuurd aan FC Dordrecht en gooit hier hoge ogen.

De halve Eredivisie zou achter Sebaoui aanzitten en Go Ahead lijkt het meest concreet. Dit meldt 1908.nl. De nummer acht van de Eredivisie zou al meerdere concrete voorstellen op tafel gegooid hebben om de linksbuiten te overtuigen. De club uit Deventer wil Sebaoui. Er zijn ook clubs geïnteresseerd die Sebaoui definitief willen overnemen.

Wedden

Meer odds

De Marokkaans-Belgische voetballer moet heeft nog geen keuze gemaakt. Voor hem is het belangrijkste dat hij een club die binnen zijn speelstijl past geïnteresseerd houdt. Zijn droom is om De Kuip te halen en daarom ziet hij een nieuwe uitleenbeurt als optie, tekent 1908.nl op. Sebaoui heeft een contract tot medio 2025 bij Feyenoord. Hij kan deze met minimaal één seizoen op laten waarderen.

Sebaoui liet onlangs weten veel contact te hebben met Feyenoord over zijn verhuurperiode. "Er is heel veel contact. Ik word bijna dagelijks gebeld hoe het gaat en hoe ik me voel. Ik ben natuurlijk van Feyenoord, dus het is ook hun plicht om te weten hoe ik me voel. Het gaat nu heel goed bij FC Dordrecht en ik zie in de zomer wat er gaat gebeuren."

FC Dordrecht draait goed in de Keuken Kampioen Divisie en beste de vierde plek. "We dromen stiekem van de play-offs, die willen we behalen", zegt Sebaoui. "Daar ga ik mijn best voor doen en dan zie ik in de zomer wel wat er met Feyenoord gaat gebeuren en dan gaan we een goed gesprek hebben." In zevenendertig optredens bij FC Dordrecht wist de aanvaller tien goals te scoren en zeven assists te geven. 

Alles weten over de situatie van Frenkie én welke Feyenoorders gaan zeker mee naar het EK? Luister Studio Oranje nu hieronder, of op Spotify!