Van Basten uit felle kritiek: 'Leek of hij zaalvoetbalde met zijn vriendjes'

Van Basten uit felle kritiek: 'Leek of hij zaalvoetbalde met zijn vriendjes'

23 april - 16:32
21

Marco Van Basten heeft zich kritisch uitgelaten over Marcus Rashford. De 26-jarige aanvaller van Manchester United toont volgens San Marco te weinig inzet.

"Ik zag Rashford, maar ik weet niet wat hij aan het doen was", verbaast Van Basten zich tijdens Rondo op Ziggo Sport over de prestatie die de aanvaller leverde in de halve finale van de FA Cup. United gaf een 0-3 voorsprong weg, zag een late treffer van Coventry City afgekeurd worden en ontsnapte vervolgens door de strafschoppenreeks te winnen.

Wedden

Meer odds

"Het leek wel of Rashford er geen zin in had", gaat Van Basten zijn beklag verder. "Het was echt ongelooflijk. Hij liep erbij... Normaal gesproken ga je diep, wil je ballen hebben en ga je wat doen. Hij kreeg een bal, tikte hem gelijk weer af. Het leek wel of hij aan zaalvoetballen was met zijn vriendjes. Hij deed werkelijk helemaal niets. Dat is toch raar."

Door de benauwde zege via strafschoppen staat United op 25 mei op Wembley in de finale van het prestigieuze bekertoernooi. Stadsgenoot Manchester City is dan de tegenstander.