Van 't Schip komt met goed Ajax-nieuws: twee routiniers terug op trainingsveld

Van 't Schip komt met goed Ajax-nieuws: twee routiniers terug op trainingsveld

23 april - 18:53 Laatste update: 18:55
35

Jordan Henderson is terug op het trainingsveld bij Ajax. John van 't Schip geeft in een interview met Ajax TV aan dat ook Steven Berghuis weer kort heeft meegetraind.

"Vanochtend was Henderson er weer bij op de training. Dat was zijn eerste training weer met de groep. We moeten dus nog even kijken wat er mogelijk is woensdag", vertelde Van 't Schip over de huidige situatie van de Engelsman. Eind maart raakte Henderson geblesseerd bij de Engelse nationale ploeg. Door een terugval speelde hij bijna een maand niet voor de Amsterdammers.

Wedden

Meer odds

Ook over Berghuis had Van 't Schip belangrijk nieuws. "Hij heeft vanmorgen een klein gedeelte meegedaan. Hij zal er woensdag nog niet bij zijn, maar het is in ieder geval een stap in de goede richting." De aanvallende middenvelder raakte ook eind maart geblesseerd nadat hij door zijn rug ging op de training.

Over Kristian Hlynsson had Van 't Schip dan wat minder nieuws. De jonge IJslander is al bijna het hele seizoen basisspeler, maar de komende wedstrijden lijken voor hem te vroeg te komen. "Hij staat nog wel een aantal weken aan de kant", vertelt Van ‘t Schip over het talent dat geblesseerd raakte in de warming-up voor het duel met FC Twente.