Slot-nieuws wekt enthousiasme: 'Liverpool voor hem een hele goede club'

Slot-nieuws wekt enthousiasme: 'Liverpool voor hem een hele goede club'

23 april - 23:57 Laatste update: 24 april - 12:03
38

De vermeende verregaande interesse van Liverpool in Arne Slot is dinsdagavond besproken bij Vandaag Inside. Zowel Johan Derksen als René van der Gijp juicht het toe, mocht de trainer van Feyenoord daadwerkelijk naar de Engelse topclub verkassen. 

"Ik denk dat het voor Slot een hele goede club is", begint Derksen in de studio van Vandaag Inside. Als de succestrainer van Feyenoord op Anfield komt te werken, beschikt hij in ieder geval over een uitstekende spelersgroep, stelt hij. "Er is wat te halen hè, met dit materiaal."

Wedden

Meer odds

Tafelgenoot Van der Gijp is het roerend eens met Derksen. "Ik gun het die man van harte. Top-zes Engeland, kom op man! Het geld wat ze hebben is ook niet normaal."

Eerder op de avond liet ook Frank de Boer zich al uit over een mogelijke stap van Slot naar Liverpool. "Dat zou fantastisch zijn. Natuurlijk voor het Nederlandse trainersgilde, maar vooral voor hem", zei de oud-bondscoach van het Nederlands daarover. Volgens de laatste berichtgeving ligt er nog geen officieel bod van Liverpool op tafel in Rotterdam, maar is de (wederzijdse) interesse wel verregaand.