Ancelotti beloont Modric, Kroaat wil laten zien waarom hij nog mee kan bij Real

Ancelotti beloont Modric, Kroaat wil laten zien waarom hij nog mee kan bij Real

26 april - 19:00 Laatste update: 19:36

ADVERTORIAL - Na de zege in El Clásico stevent Real Madrid zonder remmen af op de Spaanse landstitel. De Madrilenen staan vrijdag tegen Real Sociedad en zullen met een flink gewijzigde opstelling aantreden. Luka Modric deed het goed tegen FC Barcelona en lijkt te gaan starten in de basis. Speel met TOTO mee voor een hoofdrol rondom de ervaren middenvelder!

Modric terug van weggeweest

Modric dirigeerde jarenlang het middenveld van de Madrilenen, maar met de concurrentie is dit seizoen moordend met de komst van Jude Bellingham en de eeuwige jeugd van Toni Kroos. De Kroaat mocht zondag starten tegen Barça en dat deed op zijn zachtst gezegd verdienstelijk. Bellingham en Kroos lijken niet niet mee te doen en daarmee ligt de weg open voor de 38-jarige middenvelder.

Sociedad heeft de nodige blessures en Real zal, ondanks de flink gewijzigde opstelling, snel op voorsprong willen komen. Een doelpunt of assist van Modric levert je maar liefst vier keer je inleg op! Modric heeft in zijn lange carrière al vaak genoeg laten zien over een geweldig schot te beschikken. Scoort de middenvelder van buiten het strafschopgebied? Dan pak je een quotering van 26.00!

Bij TOTO staat ook verhoogde quoteringen klaar. Weet Real in beide helften te scoren? Dan pak je 4.50 keer je inleg! Wint de koploper met 1-2, 1-3 óf 1-4? Daar staat een quotering van 7.00 op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.