'Liverpool heeft groot nieuws voor Slot: Salah blijft bij The Reds'

'Liverpool heeft groot nieuws voor Slot: Salah blijft bij The Reds'

29 april - 12:32 Laatste update: 13:26
49

Arne Slot kan volgend seizoen bij Liverpool gewoon beschikken over Mohamed Salah. De toekomst van de Egyptische ster was de laatste weken onderwerp van gesprek, maar volgens The Athletic gaan The Reds ervan uit dat hij blijft.

Het toonaangevende sportmedium meldt dat Salah deel uitmaakt van de selectieplanning voor volgend seizoen. De 31-jarige aanvaller gaat zijn laatste contractjaar in, waardoor de speculaties over een transfer de afgelopen periode toenamen. Hij blijft echter nog minimaal één seizoen bij Liverpool.

Wedden

Meer odds

Met name Saudische clubs zitten op het vinkentouw voor Salah. Afgelopen zomer wilden zij al ver gaan, maar een transfer kwam er niet. Ook nu hebben zij signalen ontvangen dat Salah nog niet bereid is om Liverpool achter zich te laten. De Premier League-grootmacht wil op zijn beurt ook graag verder met zijn sterspeler, waardoor Slot gewoon op hem mag rekenen.

De Saudische clubs lijken sowieso minder happig om een enorm bedrag op tafel te leggen voor Salah. De kans is groot dat zij in 2025 een poging wagen om hem transfervrij in te lijven, mits hij zijn verblijf op Anfield niet verlengt. De sportieve leiding van The Reds zal zich op korte termijn gaan buigen over een mogelijk nieuwe verbintenis voor de rechtsbuiten. Hetzelfde geldt overigens voor Virgil van Dijk en Trent Alexander-Arnold.

Salah botste afgelopen weekend nog met manager Jürgen Klopp. De twee hadden een verhitte discussie aan de zijlijn. Intern zijn er bij Liverpool echter niet al te veel zorgen over het voorval. Bovendien maakt de Duitser dus plaats voor Slot, waardoor onenigheid tussen de twee geen groot probleem meer hoeft te zijn.