Puber Yamal wil langer aanblijven Xavi vieren met volgende hoofdrol tegen Valencia

Puber Yamal wil langer aanblijven Xavi vieren met volgende hoofdrol tegen Valencia

29 april - 14:00

ADVERTORIAL - FC Barcelona zal maandag met een nieuw elan op het veld staan met de kennis dat Xavi Hernández langer aanblijft als hoofdtrainer. De nog altijd pas zestienjarige Lamine Yamal zal blij zijn dat het vaderfiguur komend seizoen ook aan het roer staat. Speel mee met Unibet voor een hoofdrol van Yamal, die de afgelopen weken Barça al bij de hand nam!

Recordbreker blijft maar gaan

De jongste debutant voor Barça, de jongste doelpuntenmaker én assistgever, de jongste speler ooit bij de nationale ploeg van Spanje: er zijn weinig records die Yamal nog niet op zijn naam heeft staan. Met 31 competitiewedstrijden in de benen, waarin hij vier keer scoorde en zes assists gaf, lijkt de tiener af en toe al op een gelauwerde vedette. Niets is minder waar: in 2030 zal de speler pas 22 (!) jaar oud zijn.

Ondanks zijn jonge leeftijd is Yamal bezig aan een geweldige periode bij de Catalanen. De Spanjaard liet in de Champions League al zien over de juiste mentaliteit te beschikken en maandag zal Valencia ook vrezen voor een bevlieging van de puber. Bij Unibet pak je maar liefst 3.50 keer je inleg wanneer Yamal het doel weet te vinden. Scoren Yamal én flankgevaar Raphinha tegen Valencia? Dan pak je een gecombineerde odd van maar liefst 10.00!

Belangrijke generale voor Barça

Barcelona is uitgespeeld in de Champions League, maar strijdt in de eigen competitie nog altijd om plek twee. Aanstaande zondag staat de kraker tegen directe concurrent Girona op het menu en de Blaugranas zullen veel vertrouwen kweken met een zege op Valencia. Een duel tegen de nummer dertien van de competitie, die goede periodes afwisselt met mindere reeksen, lijkt daarvoor de perfecte tegenstander. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.