Perez: 'Hij heeft een wereldseizoen bij PSV, is een voorbeeld voor alle profs'

Perez: 'Hij heeft een wereldseizoen bij PSV, is een voorbeeld voor alle profs'

29 april - 22:13
14

Kenneth Perez vindt dat Luuk de Jong een voorbeeld is voor alle profs. De analist ziet dat de captain van PSV een 'wereldseizoen' heeft en volgens Perez komt dat zeker ook door de instelling van De Jong.

Voor De Jong staat de teller nu op 27 goals en 14 assists in dit Eredivisie-seizoen. Daarmee is hij hard op weg om de topscorer en MVP van de competitie te worden. Bij Voetbalpraat laat Perez weten onder de indruk te zijn. "Hij is nooit balvaardig geweest, maar hij is nu balvaster dan ooit", stelt de Deen.

"Hij heeft een wereldseizoen", concludeert Perez. "Hij is op weg naar de topscorerstitel, is een geweldige professional en een voorbeeld voor alle profs in hoe je met je vak bezig kunt zijn. Hij is niet de meest getalenteerde ter wereld, maar hij heeft het wel heel ver geschopt: hij is toch speler van Barcelona en belangrijk voor Sevilla geweest."

"Hij heeft geroken aan de top. Hij is net niet goed genoeg om basisspeler te zijn bij Barcelona, maar hij is een zeer, zeer goede prof die ook het goede voorbeeld geeft", besluit Perez.