'Onder andere Ajax en Barça strijden om talent: Feyenoord nam hem al op proef'

'Onder andere Ajax en Barça strijden om talent: Feyenoord nam hem al op proef'

30 april - 10:40 Laatste update: 10:41
13

Feyenoord heeft Ihab Goudani op proef gehad. Dat meldt L'Équipe-journalist Loïc Tanzi. Mochten de Rotterdammers overgaan tot het willen vastleggen van de middenvelder, dan kunnen ze rekenen op flinke concurrentie. Volgens Foot Mercato hebben namelijk ook Ajax, FC Barcelona en andere grootmachten interesse.

Tanzi meldt dat Goudani op proef is geweest bij Feyenoord en de afgelopen dagen heeft de aanvallende middenvelder hetzelfde gedaan bij Athletic Bilbao. Het is onbekend of de Rotterdammers of de Spaanse club daadwerkelijk over willen gaan tot het vastleggen van het negentienjarige talent. Dat zij interesse hebben is wél duidelijk.

Foot Mercato voegt de interesse van een aantal andere clubs daar nog aan toe. Het medium noemt Paris Saint-Germain, Barcelona, Ajax, Anderlecht en de Braziliaanse clubs, Santos en Corinthians als geïnteresseerden. 'De strijd is losgebarsten', valt er te lezen.

Op dit moment komt de Spaanse spelverdeler met Marokkaanse roots uit voor de jeugd van Football Club 93 Bobigny, dat uitkomt op het vierde niveau van Frankrijk. In totaal speelde Goudani 24 duels en daarin scoorde hij zeventien keer. De aanvallende middenvelder kan ook als rechts- en linksbuiten uit de voeten en is rechtsbenig.

Tanzi is er in ieder geval van overtuigd dat Goudani komend seizoen op professioneel niveau actief zal zijn. Het is onbekend tot wanneer zijn contract loopt en wat de middenvelder moet kosten.