Sneijder en Janssen maken transfer en sluiten aan bij ander analistenteam

Sneijder en Janssen maken transfer en sluiten aan bij ander analistenteam

30 april - 12:04 Laatste update: 12:07
71

Wesley Sneijder en Theo Janssen maken de overstap naar Ziggo Sport. Dat heeft de zender aangekondigd. Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor drie grote Europese voetbalcompetities: de Champions League, de Europa League en de Conference League.

In het nieuwe seizoen zullen Sneijder en Janssen zich aansluiten bij het analistenteam van Ziggo Sport, waar ook Rafael van der Vaart, Marco van Basten, Ruud Gullit en Youri Mulder deel van uitmaken. Sneijder is regelmatig te gast is bij Wilfred Genee in Veronica Offside. Of hij daar blijft verschijnen, is nog niet bekend. Janssen is momenteel nog analist bij RTL.

Verder wordt Hélène Hendriks de presentatrice en gaat Noa Vahle verslaggeving doen. Vahle stopt als hockeypresentator bij Viaplay, waar ze in 2022 begon. "Ik maak dit seizoen nog af bij Viaplay en daarna stop ik. Ik kan het niet meer combineren met mijn werkzaamheden voor Ziggo Sport. Ik ben dan van maandag tot en met vrijdag bezig met Europees voetbal", aldus de dochter van Linda de Mol.