'Feyenoord gaat strijd aan met Ajax: Potter in beeld als opvolger Slot'

'Feyenoord gaat strijd aan met Ajax: Potter in beeld als opvolger Slot'

30 april - 13:50 Laatste update: 14:30
307

Feyenoord aast net als Ajax op Graham Potter als nieuwe trainer voor komend seizoen. Naast de Engelsman geldt ook Marino Pusic als serieuze optie. Volgens De Telegraaf is het duo allebei 'heel erg in beeld'. 

Marcel van der Kraan stelt in een video-item van De Telegraaf dat Potter 'een grotere kans maakt om naar Feyenoord te gaan dan naar Ajax'. De chef Telesport heeft begrepen dat de Engelsman zijn bedenkingen heeft over Ajax. De club heeft volgens Van der Kraan momenteel niet de juiste organisatie staan, terwijl Feyenoord dat wel heeft. Potter is sinds zijn rumoerige tijd bij Chelsea volgens de journalist van mening dat de organisatie binnen een club top moet zijn. Feyenoord voldoet aan die voorwaarden. 

Wedden

Meer odds

Naast Potter is ook Pusic in beeld bij Feyenoord. Volgens Van der Kraan ligt de 'people manager' geweldig in de groep bij Feyenoord. Pusic vertrok in de winter als assistent van Arne Slot om op eigen benen te staan bij Shakhtar Donetsk. De trainer deed het uitstekend in de Champions League en gaat aan kop in Oekraïne. Het feit dat de zoon van Pusic nog bij Feyenoord speelt en zijn familie nog in Nederland woont worden genoemd als argumenten voor de mogelijke komst van de oefenmeester. 

Potter leek hard op weg naar Ajax. De Amsterdammers zouden dinsdag aan de voorwaarden van de Engelsman hebben voldaan met een tweede bod. Het is onbekend hoe ver Feyenoord is met de oefenmeester. In Rotterdam moeten Potter of Pusic de opvolger worden van Arne Slot. De trainer van Feyenoord is hard op weg naar Liverpool.