Goed nieuws voor Dortmund: Nederlander op tijd fit voor halve finale CL

Goed nieuws voor Dortmund: Nederlander op tijd fit voor halve finale CL

30 april - 15:13 Laatste update: 15:15

Donyell Malen is op tijd fit voor de halve finale van de Champions League tussen Dortmund en Paris Saint-Germain. De Nederlandse aanvaller is hersteld van een knieblessure.

"Marcel Sabitzer en Donyell Malen hebben maandag weer meegetraind", vertelt Dortmund-trainer Edin Terzic dinsdagmiddag op de persconferentie voorafgaand aan de Europese clash. "Sabitzer deed de volledige training mee. Malen deed een gedeelte mee."

Wedden

Meer odds

"Sébastien Haller is ook een optie tegen PSG", verzekert Terzic. De voormalig Ajax-spits ontbrak bij de afgelopen drie wedstrijden door een enkelblessure. "Ik ga ervan uit dat ze alle drie beschikbaar zijn voor de wedstrijd tegen PSG."

Malen ontbrak in vier van de laatste vijf duels vanwege zijn blessure. De Oranje-international miste de competitiewedstrijden tegen Bayer Leverkusen en RB Leipzig en de Champions League-kwartfinales tegen Atlético Madrid.

Dortmund en PSG staan woensdag om 21:00 uur tegenover elkaar in het Signal Iduna Park. De return staat volgende week dinsdag in Parijs gepland.