Den Bosch heeft nieuw trainersduo binnen: 'Wilde heel graag naar Nederland'

Den Bosch heeft nieuw trainersduo binnen: 'Wilde heel graag naar Nederland'

30 april - 16:35
9

FC Den Bosch heeft twee opvolgers gestrikt voor voormalig trainer Tomasz Kaczmarek. De club stelt David Nascimento aan en Ulrich Landvreugd wordt zijn assistent. Den Bosch zegt niet in hiërarchie te denken.

Technisch directeur Bernard Schuiteman ontsloeg op zijn tweede werkdag Kaczmarek meteen. De opvolgers zijn mu dus binnen voor Den Bosch. Nascimento voor het laatst werkzaam bij FC Eindhoven werkzaam als hoofdtrainer en daarna bondscoach van het Jordanese vrouwenteam. Landvreugd is momenteel trainer van Telstar. 

"Ik wilde heel graag weer trainer zijn bij een club in Nederland, het land waar ik mijn trainerscarrière begon. Het zint me enorm dat FC Den Bosch die club is geworden", vertelt Nascimento aan de eigen clubkanalen. "Ik denk dat mijn karakter en voetbalvisie goed aansluiten bij wat de Bosschenaar wil, namelijk aanvallend voetbal zien met strijd als basis. FC Den Bosch telt nog steeds mee. Het is onze ambitie om het elan uit de sportieve glorietijden en het enthousiasme van de tribunes te vertalen naar het veld. Daar ga ik mijn best voor doen."