Derksen heeft hoge pet op van Feyenoord-target: 'Uitstekende indruk achtergelaten'

Derksen heeft hoge pet op van Feyenoord-target: 'Uitstekende indruk achtergelaten'

30 april - 23:55 Laatste update: 1 mei - 00:00
28

Johan Derksen ziet in Dick Schreuder een prima opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. De voormalig trainer van PEC Zwolle zou een van de namen op het lijstje van de Rotterdammers zijn. 

"Bij PEC Zwolle heeft hij een uitstekende indruk achtergelaten", meent Derksen, die aangeeft in 'die broer' (Alfred Schreuder, red.) altijd vertrouwen gehad te hebben, aan tafel bij Vandaag Inside. "Al geef ik toe dat hij dat niet altijd waar heeft gemaakt."

"Maar dat is PEC", countert tafelgast Valentijn Driessen, die benoemt dat gek genoeg Joseph Oosting, ondanks dat hij met FC Twente derde staat in de Eredivisie, niet goed genoeg zou zijn. "Dick doet het redelijk bij PEC en wint een paar wedstrijden op het derde niveau in Spanje en moet trainer van Feyenoord worden", klinkt het twijfelachtig. 

Toch komt Derksen er later nog weer op terug. Hij blijft erbij dat Schreuder een goede optie is voor Feyenoord, ondanks zijn magere CV. "Slot had ook niet veel ervaring. Hij had geloof ik twee jaar AZ gedaan, meer niet."