Ten Hag te spreken over 'probleemkind': 'Laat zien waarom hij is gekocht'

Ten Hag te spreken over 'probleemkind': 'Laat zien waarom hij is gekocht'

2 mei - 15:56 Laatste update: 16:33
19

Erik ten Hag heeft zich positief uitgelaten over Jadon Sancho. De buitenspeler, die bij Manchester United uit de gratie raakte onder Ten Hag, speelde in de Champions League een sterke wedstrijd tegen Paris Saint-Germain en dat is ook de oefenmeester niet ontgaan.

"Hij speelde heel goed en Jadon is ook gewoon een heel goede speler", sprak Ten Hag op de persconferentie in aanloop naar het treffen met Crystal Palace. "Jadon liet zien waarom United hem heeft gekocht en ook dat hij nog veel waarde vertegenwoordigt voor deze club. Dat is alleen maar goed. Ik ben blij voor hem en we gaan zien wat er in de toekomst gebeurt."

Wedden

Meer odds

Sancho werd door Ten Hag uit de selectie gezet bij Manchester United. In eerste instantie verweet Ten Hag zijn pupil een gebrek aan arbeid op de training, waarna Sancho in het openbaar zijn onvrede kenbaar maakte. Dat werd niet op prijs gesteld, waarna de buitenspeler min of meer werd verbannen bij de club. In de winter trok Sancho daarom naar Borussia Dortmund, waar hij eerder furore maakte.

Ook doet Ten Hag nog een boekje open over de komende transferperiode. "Het wordt mijn vijfde transferperiode hier. Twee eerdere waren prima en bij de twee andere hebben we wat gemist. We moeten de selectie weer gaan verbeteren, maar de basis is heel goed. We weten dat we nog niet het niveau halen dat verwacht wordt bij deze club, dus we hebben nog werk te verrichten."