Waarom de derby tussen Girona en Barça meer dan een strijd om de tweede plek is

Waarom de derby tussen Girona en Barça meer dan een strijd om de tweede plek is

4 mei - 16:00 Laatste update: 16:24

ADVERTORIAL - Zaterdagmiddag staan FC Barcelona en Girona tegenover elkaar in een streekderby. Normaliter zijn de Blaugrana de uitgesproken favoriet, maar dit seizoen is dat toch anders. Niet alleen de tweede plaats staat op het spel, maar ook de strijd om de topscorerstitel zou wel eens een mooie wending kunnen krijgen. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Strijd om plek twee

Met nog vijf wedstrijden op de rol treden Girona en Barcelona zaterdagmiddag aan. De uitspelende ploeg staat met 73 punten op de tweede plaats in de Primera División, terwijl de thuisclub met 71 punten de derde plek bezet houdt. Beide klasseringen geven recht op de Champions League, maar de eer van de provincie staat ook op het spel. TOTO heeft de quoteringen staan op 2.75 voor een overwinning van Girona, 2.37 voor een winstpartij van Barcelona en 3.75 voor een gelijkspel.

Dovbyk voelt hete adem van Lewandowski

De strijd om de Spaanse topscorerstitel lijkt al sinds lange tijd in het voordeel van Artem Dovbyk te worden beslist, maar als we één ding geleerd hebben is dat we Robert Lewandowski nooit en te nimmer af moeten schrijven. De Pool maakte afgelopen maandag een forse inhaalslag door een hattrick te maken tegen Valencia. Daarmee is Lewandowski Dovbyk met een totaal van zestien doelpunten genaderd. De Oekraïner loopt met een totaal van negentien nog wel drie goals voor op de Pool.

Ook TOTO heeft aandacht voor de strijd om de Pichichi. De bookmaker heeft een quotering van 2.00 staan voor een goal van Dovbyk en een doelpunt van Lewandowski kan je 2.05 keer je inzet opleveren. Denk je dat de spitsen net als tijdens de vorige editie allebei tot scoren komen? Dan kan je door middel van de Bet Builder, een functie die onlangs sterk verbeterd is bij TOTO, combineren. Voor deze weddenschap staat een quotering van 4.20 spelen bij de bookmaker.

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.