City aast op revanche tegen Wolves, Haaland terug in vorm op het Etihad

City aast op revanche tegen Wolves, Haaland terug in vorm op het Etihad

4 mei - 13:00

ADVERTORIAL - De strijd om de Premier League wordt met de week spannender en zaterdag komt Manchester City in actie tegen Wolverhampton Wanderers. De Wolves wonnen dit seizoen in eigen huis van The Citizens en kunnen de titelkansen van de ploeg weer flink pijn doen. Erling Haaland is na een mindere periode weer druk bezig met scoren en wil deze keer wél het verschil maken. Speel mee met bookmaker Unibet voor fraaie boosted odds!

Haaland is back

Haaland begon het seizoen voortvarend en maakte de ene na de andere goal, maar de Noor kreeg halverwege het seizoen een dipje. Aan het einde van vorig jaar gooide een blessure roet in het eten en miste hij vijf wedstrijden. Na zijn herstel miste de sterke spits veel kansen, maar de laatste tijd vliegen de goals weer tegen de touwen: in zijn laatste drie duels was Haaland telkens trefzeker.

De spits deed afgelopen zondag slechts een klein half uur mee tegen Nottingham Forest, maar wist wel te scoren. Pep Guardiola gaf gedurende de week al aan dat Haaland kan starten. Bovendien is Phil Foden hersteld van een griepje en kan Haaland het Engelse supertalent goed gebruiken. Wanneer Haaland de score opent tegen Wolves ontvang je 2.90 keer je inzet met een boosted odd!

City uit op revanche

City verloor dit seizoen slechts drie keer in de Premier League: één keer tegen Arsenal, één keer tegen Aston Villa en ook op bezoek bij Wolves. Zowel City als Arsenal kunnen in de titelrace geen punten meer laten liggen en wij verwachten dan ook dat City uit de startblokken schiet. Wint City met vier doelpunten verschil tegen Wolves? Daar staat een boosted odd van 3.25!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.