'Robben meldt zich in Man City-kleedkamer en bezoekt Liverpool-maatje'

'Robben meldt zich in Man City-kleedkamer en bezoekt Liverpool-maatje'

6 mei - 12:58
11

Arjen Robben was zaterdag aandachtig toeschouwer tijdens het Premier League-duel van Manchester City met Wolverhampton Wanderers. De voormalig sterspeler van PSV, Chelsea, Real Madrid, Bayern München en Oranje bracht na afloop zelfs een bezoekje aan de kleedkamer, onthullen Engelse media.

Mede dankzij vier goals van Erling Haaland boekte Manchester City een belangrijke 5-1 zege in de titelstrijd met Arsenal. Robben sprak de spelers van The Citizens na afloop motiverend toe, weet The Daily Mail. De voormalig vleugelaanvaller was uitgenodigd door Pep Guardiola, met wie hij nog altijd een uitstekende relatie onderhoudt.

Robben speelde bij Bayern onder Guardiola. De 96-voudig international onthulde al eens dat de Catalaanse manager hem een keer 's nachts opbelde om over tactiek te praten. "Pep is echt bezeten van voetbal, 24 uur per dag. Ik had een heel goede band met hem. Zijn manier van denken over voetbal, zijn visie, beviel me", zei Robben in 2016 al tegen de NOS.

Naast Robben was ook David Silva aanwezig in de Manchester City-kleedkamer. De Spaanse spelmaker keerde voor het eerst sinds zijn vertrek in 2020 terug in het Etihad Stadium. Overigens ging Robben ook nog langs bij Liverpool-speler Thiago, met wie hij samenspeelde in München.