'Ten Hag hoort transferwens: Oranje-international wil naar Man United'

'Ten Hag hoort transferwens: Oranje-international wil naar Man United'

6 mei - 15:18
24

Denzel Dumfries staat open voor een transfer naar Manchester United, zo meldt Gazzetta dello Sport. Er is interesse van meerdere Premier League-clubs, maar hij is niet bereid om te luisteren naar aanbiedingen vanuit de middenmoot.

De vraagprijs wordt door het medium geschat tussen de 25 en 30 miljoen euro. Dumfries ligt nog maar vast tot de zomer van 2025 en dus lijkt een zomers vertrek voor de hand te liggen. Hij heeft nog geen overeenstemming weten te bereiken met Internazionale over een contractverlenging. Er zijn nog wel gesprekken gaande en de Nederlander stuurt niet per se aan op een transfer.

Volgens La Gazzetta dello Sport lonken er meerdere Premier League-clubs naar de diensten van Dumfries. De 28-jarige verdediger wil niet naar een club uit de middenmoot en hij hoopt op een aanbieding van Manchester United, indien hij besluit om voor een nieuw avontuur te kiezen.

Er worden geen namen van geïnteresseerde clubs genoemd. Er wordt wel door het medium gesteld dat de 52-voudig Oranje-international een grotere kans heeft om naar Old Trafford te vertrekken als landgenoot Erik ten Hag de hoofdtrainer blijft. Laatstgenoemde is niet zeker van zijn toekomst in Manchester.

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!