'Ten Hag is niet goed genoeg om Man United te leiden, dit voelde als het einde'

'Ten Hag is niet goed genoeg om Man United te leiden, dit voelde als het einde'

7 mei - 09:43 Laatste update: 10:05
42

De houdbaarheidsdatum van Erik ten Hag als manager van Manchester United is verstreken, vinden Paul Scholes en Michael Owen. De twee oud-internationals vliegen er na het demasqué tegen Crystal Palace (4-0) met gestrekt been in bij de Nederlandse manager.

Scholes en Owen vinden het de hoogste tijd dat Ten Hag vertrekt. De twee pleiten voor een onmiddellijk ontslag van de manager, om te voorkomen dat Manchester United niet ook nog Europees voetbal misloopt. "Hij kan het team volgend seizoen simpelweg niet leiden. Echt niet", aldus Owen bij Premier League Productions.

"Ten Hag is gewoon niet de juiste man voor de baan, ik roep het al heel lang", vervolgt de voormalige topspits. "Er staat nog zoveel op het spel. Moet het bestuur nu niet gewoon iets doen, iets radicaals? Ten Hag is niet goed genoeg om Manchester United te leiden."

Scholes beaamt dat: ook hij is uitgekeken op Ten Hag. "Het zou volgend jaar al lastig voor hem gaan worden, maar dit verlies tegen Crystal Palace voelde echt als de nagel aan zijn doodskist. Dit voelde als het einde. Maar of het ook het einde is, weet ik het niet zeker."

Bekijk #DoneDeal met Gino Bosz hieronder of luister de aflevering op Spotify!