'Driouech wil 'heel graag' naar PSV, vraagprijs Excelsior is Stewart te fors'

'Driouech wil 'heel graag' naar PSV, vraagprijs Excelsior is Stewart te fors'

9 mei - 06:45
181

PSV heeft nog altijd belangstelling voor Couhaib Driouech, meldt het Eindhovens Dagblad. De 22-jarige aanvaller van Excelsior wil dolgraag de stap naar Eindhoven maken.

Afgelopen winter was Driouech zeer dicht bij een transfer naar PSV, die op het allerlaatste moment afketste. De Eindhovenaren bleven geïnteresseerd en zijn naar verluidt weer in gesprek met Excelsior. Er zit alleen nog geen schot in de zaak, klinkt het. De Kralingers verlangen een som die in de buurt komt van het winterse transferbod van PSV, maar zover wil de Eindhovense clubleiding niet gaan.

Naar verluidt bood PSV in de winter vier miljoen euro, nu wil de club tussen de 1,5 en twee miljoen euro betalen voor de diensten van Driouech. De buitenspeler beschikt nog maar over een eenjarig contract, waardoor PSV-directeur Earnest Stewart de prijs omlaag wil drijven. Het ED schetst dat Driouech 'heel graag' naar PSV wil, maar dat kan niet zonder een akkoord van Excelsior. De entourage van Driouech verwacht dat er andere clubs zijn die wel aan de vraagprijs van de Rotterdammers willen voldoen.

Een van die clubs kan Royal Antwerp FC zijn. De Belgische club heeft een bod uitgebracht op Driouech, de hoogte daarvan is niet bekend. 

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: