Zo worden de kans voor de landstitel voor City en Arsenal ingeschat

Zo worden de kans voor de landstitel voor City en Arsenal ingeschat

10 mei - 15:00

ADVERTORIAL - Met nog twee speelrondes voor de boeg blijft het ongemeend spannend in de Premier League wat de titelkandidaten betreft. Arsenal speelt een wedstrijd minder, maar moet hopen op een misstap van Manchester City om de eerste landstitel in 20 jaar tijd te pakken. TOTO staat klaar voor deze zinderende titelstrijd en heeft een duidelijke favoriet klaarstaan!

Eén topwedstrijd te gaan voor City en Arsenal

Arsenal moet nog twee wedstrijden afwerken in de Premier League en komende zaterdag staat het zwaarste duel op het programma: het uitduel met Manchester United. In de laatste speelronde wacht Everton in het eigen Emirates. Voor City is het schema wat voller: de ploeg van Pep Guardiola gaat op bezoek bij Fulham, treft komende dinsdag Tottenham Hotspur en maakt het seizoen af tegen West Ham United.

De favoriet voor de titel is duidelijk: Manchester City heeft een quotering van 1.37 om weer eens landskampioen te worden in Engeland. Arsenal volgt op 3.25 keer je inleg en Liverpool, dat de laatste weken veel punten verspeelde en een wonder nodig heeft, staat op een quotering van 400.00

Bij drie overwinningen is City automatisch kampioen, maar in Engeland zal met veel interesse naar het uitduel met Tottenham worden gekeken. City won nog niet eerder op bezoek bij de Noord-Londenaren en uitgerekend de aartsrivaal van Arsenal kan ervoor zorgen dat The Gunners kampioen worden.

Vroege Uitbetaling voor topduel

Arsenal kan zondag een grote stap zetten naar een mogelijke landstitel en City zwaar onder druk zetten bij een zege op bezoek bij Manchester United. TOTO biedt voor deze kraker de Vroege Uitbetaling aan. Hoe deze nieuwe functionaliteit precies werkt, lees je hier én in de Lees Meer-blokken. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Let op: de hoogte van de geschetste odds geldt ten tijde van publicatie
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.