'Ten Hag zet Frenkie de Jong-droom nog altijd niet uit zijn hoofd mij Man United'

'Ten Hag zet Frenkie de Jong-droom nog altijd niet uit zijn hoofd mij Man United'

11 mei - 11:13 Laatste update: 13:17
69

Erik ten Hag droomt nog steeds van een vernieuwde samenwerking met Frenkie de Jong, claimt Mundo Deportivo. De Nederlandse manager gaat bij Manchester United zelfs opnieuw vragen om de komst van De Jong.

De Jong is al meerdere keren gelinkt aan een overstap naar Man United, sinds Ten Hag aan het roer staat op Old Trafford. Om verschillende redenen is het echter nooit van een transfer gekomen. Nu brengt MD De Jong opnieuw in verband met United. Volgens het Catalaanse medium droomt Ten Hag nog altijd van een hereniging.

Ondertussen heeft De Jong zijn handtekening nog altijd niet onder een nieuw contract bij Barcelona, waardoor er vraagtekens blijven bestaan over zijn toekomst. Het management van de Oranje-international zou al op de hoogte zijn van de wens van Ten Hag om De Jong nu alsnog naar Manchester te halen.

Het is overigens wel nog de vraag of Ten Hag volgend seizoen überhaupt nog werkzaam is in Manchester. De oefenmeester is bezig aan een zeer matig seizoen met United en ligt om die reden onder vuur.

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: