Dayton Dutch Lions boekt eerste competitiezege

24-06-2012 18:13

Nixon Dias en Bret Jones waren vanwege blessureleed niet terug te vinden in de basisopstelling van de Nederlands getinte ploeg. Dayton kwam na elf minuten spelen al op voorsprong door een treffer van Gibson Bardsley (1-0). Nog voor de pauze werd het duel voortijdig beslist door twee doelpunten van Eli Gardner (3-0).

Dutch Lions nam in de tweede helft geen gas terug, maar had minder geluk in de afronding. De eindstand werd bepaald door invaller Eric Kissinger (4-0).  Na twaalf wedstrijden in de competitie zonder zege mocht de ploeg uit Dayton de broodnodige overwinning koesteren.

Van Dinteren was uiteraard tevreden. "We verdienden deze zege. Het harde werk is nu eindelijk beloond. Ik heb de jongens steeds voorgehouden dat we ooit zouden krijgen waar we recht op hadden. Iedereen werkte hard voor elkaar en dat is waar het eigenlijk allemaal om gaat", aldus de coach op de officiële website van de club.