Ajax-talent wil met hulp van PSV-aanvaller slagen in Amsterdam
Becker traint veel samen met Luciano Narsingh

Ajax-talent wil met hulp van PSV-aanvaller slagen in Amsterdam

10-04-2014 22:08

Sheraldo Becker werd door Ajax-trainer Frank de Boer al meerdere malen aangestipt als één van de grotere talenten binnen de jeugdopleiding van de club. De vleugelspits doet er dan ook alles aan om een kans in het eerste af te dwingen en krijgt daarbij hulp uit verrassende hoek.

Becker vraagt PSV-aanvaller Luciano Narsingh, zijn neef, namelijk regelmatig om advies. "Ik praat veel met Luciano. We lijken qua spel op elkaar, alleen is hij beter in bijvoorbeeld het maken van een schaar. Ik ben altijd snel geweest, dus had ik geen passeerbeweging nodig. Nu wel. Als ik straks net zo goed de schaar kan als Luciano, dan heb ik weer meer mogelijkheden."

Waar Becker zijn wedstrijden speelt in Jong Ajax, zag de jongeling zijn leeftijdsgenoot Ricardo Kishna al debuteren in Ajax 1. "Ik heb een minder goede techniek dan Ricardo", toont Becker zich zelfkritisch in gesprek met Ajax Life. "Maar daar werk ik aan. Voornamelijk bij Ajax, maar ook in de zomerstop. Met Luciano."

Voorlopig is onduidelijk of Becker volgend seizoen nog wel voor voor Ajax speelt. Zijn contract loopt namelijk af in Amsterdam en er werd nog geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. "Maar ik wil graag bij Ajax blijven. Als de gesprekken goed verlopen, ben ik hier volgend jaar nog, en blijven de mensen mijn naam horen. Daar blijf ik voor zorgen."