'Seedorf neemt afscheid van AC Milan, ongeacht eindklassering in Serie A'
Nederlandse trainer zou hebben gebroken met technisch directeur Galliani

'Seedorf neemt afscheid van AC Milan, ongeacht eindklassering in Serie A'

16-04-2014 14:00
4

Het huwelijk tussen trainer Clarence Seedorf en AC Milan lijkt al na dit seizoen op te houden. De oefenmeester ligt volgens Italiaanse media in de clinch met vice-president Adriano Galliani en een drietal spelers.

De positie van Seedorf is sinds zijn aanstelling wekelijks onderwerp van gesprek. De keuzeheer, die maandag slaagde voor de cursus Coach Betaald Voetbal, presteert met zijn ploeg wisselvallig, maar heeft nog wel zicht op de play-offs voor de Europa League. Toch lijkt Seedorf volgend seizoen niet voor de groep te staan in Milaan. La Gazzetta dello Sport meldt woensdag dat de relatie tussen Seedorf en Galliani flinke schade heeft opgelopen.

Wedden

Meer odds

De Corriere della Sera doet daar nog een schepje bovenop en meldt dat Seedorf naast de relationele problemen met Galliani ook overhoop ligt met de spelersgroep. Zo zou de voormalig Oranje-international niet kunnen opschieten met Riccardo Montolivo, Christian Abbiati en Mattia De Sciglio. Ook die Italiaanse krant meldt dat Seedorf komende zomer elders onderdak moet vinden, ongeacht de eindklassering in de Serie A.