Teruggehaalde Vitesse-doelman is het zat: 'Ik ga niet weer op de bank zitten'
Room lijkt Velthuizend bij Vitesse niet voorbij te kunnen streven

Teruggehaalde Vitesse-doelman is het zat: 'Ik ga niet weer op de bank zitten'

16-04-2014 14:25
2

Eloy Room wil volgend seizoen niet opnieuw voor Vitesse uitkomen. De doelman is in Arnhem op een zijspoor beland en dringt aan op een vertrek uit Gelredome.

Eerder dit seizoen werd Room nog met succes verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar in de winterstop haalde Vitesse de sluitpost terug. Na zijn terugkeer in Arnhem heeft hij eerste doelman Piet Velthuizen niet kunnen overtreffen. Volgend seizoen hoopt hij wél weer aan spelen toe te komen. "Dat is zeker", reageert Room tegenover Voetbal International. "Het was al zwaar genoeg hier terug te komen na een goed half jaar bij Go Ahead. Ik ga niet nóg een half jaar op de bank zitten."

De clubleiding is inmiddels op de hoogte van de vertrekwens. "Ik heb nog niks gehoord van de club. Dat werkt kennelijk zo", vervolgt Room, die hoopt dat Vitesse een eventuele transfer niet gaat dwarsbomen. "Ik verwacht dat Vitesse zich makkelijk opstelt als hier geen toekomst meer is voor mij. Sinds mijn terugkeer ben ik hard blijven werken en heb ik niet gezeurd. Ik heb in Deventer een goed half jaar gedraaid, ik weet dat ik mezelf in de kijker heb gespeeld."