FC Twente-back ziet bui al hangen: 'Er zal wel weer een andere speler komen'
Breukers trekt conclusies als er een Rosales-opvolger wordt aangetrokken

FC Twente-back ziet bui al hangen: 'Er zal wel weer een andere speler komen'

16-04-2014 17:05
2

Tim Breukers verkeert bij FC Twente in een lastige positie. Hoewel hij in de laatste twee wedstrijden tegen NAC Breda en Roda JC Kerkrade mocht starten, lijkt een vertrek van de rechtsback aanstaande.

Het eventuele aanblijven van Breukers heeft alles te maken met de invulling van het vertrek van Roberto Rosales, die komende zomer transfervrij de deur uitwandelt in Enschede. "Er zal wel weer een andere speler komen en als ze dat doen, weet ik genoeg", zegt Breukers in gesprek met TwenteSport.com. "Dan trek ik mijn conclusies, want zo simpel is het ook. Ik wil graag negentig minuten maken en niet meer die twijfels hebben."

Toch houdt de verdediger zich voorlopig niet bezig met een vertrek, zeker niet nu hij in de laatste twee competitiewedstrijden in de basis mocht beginnen. "Ik heb nu twee wedstrijden achter elkaar gespeeld, heb degelijk gevoetbald en gedaan wat de trainer me vroeg. Je probeert er gewoon het beste van te maken en te laten zien dat je nog van waarde kunt zijn."

Voor Breukers kwam de speeltijd in het eerste elftal als geroepen. "Als je alleen al de sfeer ziet, dat is een wereld van verschil", vergelijkt hij de ambiance rondom de wedstrijden van FC Twente en Jong FC Twente. "Het beloftenteam staat vooral in het teken van het opleiden van jonge jongens. Hier gaat het er wel echt om, je moet elke wedstrijd presteren."