Ancelotti dolgelukkig: Deze zege is heel belangrijk voor Real Madrid
"Nu gaan we vechten voor de andere titels"

Ancelotti dolgelukkig: "Deze zege is heel belangrijk voor Real Madrid"

17-04-2014 08:15

Carlo Ancelotti was woensdagavond vooral trots op zijn team na het veroveren van de Spaanse beker. Real Madrid versloeg aartsrivaal Barcelona in de finale met 2-1.

"Ik voel vooral ontzettend gelukkig", zei Ancelotti na afloop. "Het was een spektakel op en buiten het veld. Ik ben blij dat ik er bij was om deze show mee te maken. We hebben het als team ontzettend goed gedaan."

Volgens de Italiaan geeft de triomf zijn team veel vertrouwen voor de komende periode, waarin meer prijzen moeten worden gewonnen. "Deze zege is heel belangrijk voor ons, want er zal een goede sfeer zijn in de kleedkamer. Het was een lastige wedstrijd, maar we hebben ons toch staande gehouden."

"We kunnen met vertrouwen toewerken naar de wedstrijden in de Champions League tegen Bayern München. Het team is bezig met een heel goed seizoen en nu gaan we vechten voor de andere titels", aldus Ancelotti.

Wil jij zelf een keer in Bernabéu zitten? Bekijk het aanbod van zeer voordelige voetbalreizen en zie Cristiano Ronaldo met eigen ogen schitteren!