Cruciale Neuer rekent op rol in Madrid: Ik denk dat ik kan spelen
Duitse doelman herstelt voorspoedig van kuitblessure

Cruciale Neuer rekent op rol in Madrid: "Ik denk dat ik kan spelen"

17-04-2014 16:40

Doelman Manuel Neuer van Bayern München verwacht op tijd fit te zijn voor eerste duel met Real Madrid in de halve finale van de Champions League, volgende week woensdag. Dat laat de keeper donderdag weten.

"Ik voel me erg goed en denk dat ik kan spelen in Madrid", zei de doelman van de ploeg uit München donderdag nadat hij wat rondjes om het trainingsveld had gelopen. De teamgenoot van Arjen Robben viel zaterdag tijdens de verloren wedstrijd tegen Borussia Dortmund (0-3) uit met een kuitblessure. Lukas Raeder verving de doelman van de Duitse recordkampioen woensdag in het met 5-1 gewonnen bekerduel tegen 1. FC Kaiserslautern en zal dat ook dit weekeinde doen.

"De wedstrijd van komende zaterdag tegen Eintracht Braunschweig komt nog te vroeg", aldus Neuer over het eerstvolgende competitieduel van zijn club. Bayern München, waar Neuer de absolute nummer één is, kroonde zich in maart al tot landskampioen van Duitsland. Daarnaast is de club nog in de race om de DFB Pokal en de Champions League.