In Arnhem verandert veel, alleen Guram blijft elk jaar
Vitesse-aanvoerder wil stijgende lijn zien bij bestuur

"In Arnhem verandert veel, alleen Guram blijft elk jaar"

17-04-2014 23:23
1

Guram Kashia is alle onrust bij Vitesse meer dan beu. De ervaren verdediger overweegt zelfs te vertrekken uit Arnhem als het beleid van de club niet snel vastigheid laat zien, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

De 26-jarige Kashia is aanvoerder bij Vitesse en al jaren een vast gezicht in de defensie van de club. Dat is ook direct het enige wat in al die jaren hetzelfde gebleven is. "In Arnhem verandert veel. De trainer, de spelers, trainingscomplex en zelfs de eigenaar. Alleen Guram blijft, elk jaar, in zijn geel-zwarte shirtje", aldus de ambitieuze mandekker, die eerder al zei zo snel mogelijk in de Champions League te willen spelen.

Kashia zou graag met de clubleiding praten, maar stapt uit praktische redenen niet zelf naar de top toe. "Als het mij niet wordt gevraagd, dan zal ik er zelf ook niet over beginnen. Ik weet niet tegen wie ik het moet zeggen. Elk jaar stop ik tijd en energie in gesprekken met mensen bij de club. Een jaar later zijn ze weg. Bij Vitesse wisselen ze sneller van technisch directeur dan ik van sokken, haha", besloot hij met een glimlach.