'FC Twente ziet interesse in centraal verdedigingsduo toenemen'
Buitenlandse clubs tonen belangstelling voor Bjelland en Bengtsson

'FC Twente ziet interesse in centraal verdedigingsduo toenemen'

18-04-2014 11:47

FC Twente raakt mogelijk ook één of beide centrale verdedigers kwijt. Voor Rasmus Bengtsson en Andreas Bjelland is interesse uit het buitenland, schrijft het Algemeen Dagblad.

Naast de belangstelling voor spits Luc Castaignos en aanvallers Dusan Tadic en Quincy Promes, behoort ook het centrale duo in de defensie tot de spelers die op lijstjes staan. Voor Bengtsson was al eens interesse van het Franse Girondins de Bordeaux. De Zweed liet ook al eens optekenen open te staan voor een transfer naar een andere competitie.

Bjelland is pas aan zijn tweede seizoen in Enschedese dienst bezig. Doordat zijn eerste jaar voor een groot deel in het water viel vanwege een blessure, is hij dit seizoen voor het eerst een vaste waarde. Welke clubs de Deen op de korrel hebben, is niet bekend. Overigens heeft ook niemand zich officieel voor Bengtsson of Bjelland gemeld.

FC Twente speelde al op een vertrek van een verdediger in, door Darryl Lachman transfervrij bij PEC Zwolle op te halen. Daarnaast liet Cuco Martina de afgelopen weken zien een prima vervanger te zijn van Bengtsson.