Ik vind zeker dat Gerbrands bij PSV past, net zoals Van Gaal bij PSV past
Sportmarketeer Van Oosterhout denkt dat beide partijen goede combi zouden zijn

"Ik vind zeker dat Gerbrands bij PSV past, net zoals Van Gaal bij PSV past"

18-04-2014 15:15
3

PSV ziet in Toon Gerbrands de ideale man om algemeen directeur te worden. Bob van Oosterhout, sportmarketeer en vertrouweling van Gerbrands, denkt dat beide partijen uitstekend bij elkaar passen.

 

"Ik ben goed bevriend met Toon. Hij is een man die zich in het extreme aan zijn woord houdt, die niets vergeet, nergens omheen draait en recht op de kern afgaat. Altijd op een correcte manier. En hij is strak in zijn afspraken", aldus Van Oosterhout tegen Omroep Brabant.

"Ik vind zeker dat hij bij PSV past. Net zoals Louis van Gaal ook bij PSV past, wat veel mensen niet denken. Ze passen juist extra goed bij PSV. Normen en waarden zijn belangrijk en normaal gedrag staat hoog in het vaandel", aldus Van Oosterhout, die het geen probleem vindt dat Gerbrands amper een netwerk heeft in Brabant. "Dat is op andere manieren in te vullen. Hij kan een ommekeer bewerkstelligen." 

"Hij is geen Brabander, maar hij past er wel. Brabanders houden van hard werken, no-nonsense, menselijkheid en gemoedelijkheid. Die karaktertrekken heeft hij. Of er een rol voor mij is bij PSV als Gerbrands directeur wordt? Nou moet ik oppassen. Daar waar nodig heb ik mijn voorkeur uitgesproken", besluit Van Oosterhout.