Vertrouwen groot bij Moisander: 'Ik verwacht dat we de beker pakken'
'Ajax gaat winnen'

Vertrouwen groot bij Moisander: 'Ik verwacht dat we de beker pakken'

20-04-2014 11:04

Niklas Moisander staat zondagavond voor de eerste keer in zijn carrière in de finale van de KNVB Beker. De Fin van Ajax wil genieten van de sfeer rondom de eindstrijd en is er ‘zeker’ van dat hij na afloop van het duel een feest kan vieren met zijn ploeggenoten.

"Ik verwacht een hele mooie wedstrijd met een hele mooie sfeer. Ik heb dat tot nu toe alleen maar op televisie gezien. Nu mogen wij dat zelf ervaren. Ik verwacht een hele mooie zondag. Ik verwacht ook dat we de wedstrijd gaan winnen en de beker pakken", aldus Moisander tegenover de camera van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Moisander is waarschijnlijk fit voor het duel met zijn voormalige werkgever PEC Zwolle. De Fin kampte de laatste weken met een blessure waardoor hij niet inzetbaar was. "Ik heb er meer vertrouwen in dan vorige week. Dit was precies dezelfde blessure als die ik eerder had dit seizoen. Dezelfde knie en dezelfde binnenband. Het voelt nu sterker aan en ik geloof dat ik kan spelen."

Ajax mist in de bekerfinale Joel Veltman door een schorsing. Tijdens het seizoen moest trainer Frank de Boer vaak puzzelen door blessures en schorsingen. Moisander is van mening dat dit echter geen invloed had op de prestaties van de Amsterdammers. "Iedereen heeft de kracht van Ajax kunnen zien. We hebben veel spelers moeten missen door blessures. Dan staan er echter weer andere spelers op, zekere enkele jonge spelers hebben laten zien dat ze klaar zijn voor dit niveau.
"