Go Ahead-sterkhouder benieuwd naar niveau van de subtop
Overgoor sluit vertrek uit Deventer niet uit

Go Ahead-sterkhouder benieuwd naar niveau van de subtop

20-04-2014 12:05

Het succes van Go Ahead Eagles dit seizoen heeft ook zijn keerzijde. Diverse spelers willen namelijk vertrekken of zijn in trek bij andere clubs. Ook Sjoerd Overgoor sluit een transfer niet bij voorbaat uit.

De oud-speler van De Graafschap is een zekerheidje op het middenveld van Go Ahead Eagles en zou zichzelf graag testen in de subtop van de Eredivisie, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik heb grote stappen gemaakt en voel dat er nog meer rek in zit. Ik ben heel nieuwsgierig hoe het zou zijn bij clubs als FC Groningen en sc Heerenveen. Ik heb de overtuiging dat ik het niveau aankan. Mijn vertrouwen is gegroeid en in dit seizoen bevestigd."

De 25-jarige Overgoor heeft inmiddels ook een aanbieding op zak om zijn tot medio 2015 doorlopende contract bij Go Ahead Eagles te verlengen. De middenvelder twijfelt nog. "Ze willen heel graag verlengen, dat is natuurlijk een heel mooi compliment. Dit is een fantastische club, al denk ik wel dat het tweede jaar een stukje moeilijker zou kunnen worden."