Gedachten Roma na CL-plaatsing bij Strootman: Blij voor hem
Rudi Garcia is geblesseerde middenvelder niet vergeten

Gedachten Roma na CL-plaatsing bij Strootman: "Blij voor hem"

20-04-2014 12:44
2

AS Roma plaatste zich zaterdagavond middels een 0-1 overwinning bij Fiorentina voor de Champions League. De blijdschap was na afloop van dat duel dan ook groot. Trainer Rudi Garcia zat met zijn gedachten vooral bij Kevin Strootman.

De middenvelder liep begin dit jaar een zware blessure op en mist daardoor de rest van het seizoen en het WK van komende zomer. De Oranje-international kan zich tot tevredenheid van Garcia wel gaan opmaken voor zijn debuut in de Champions League. "Natuurlijk verdienen alle spelers een enorm compliment voor wat ze hebben gepresteerd. Maar ik wil de plaatsing voor de Champions League in het bijzonder opdragen aan Kevin."

"Ik ben er ontzettend gelukkig mee, dat hij er volgend jaar bij is als wij in dat toernooi spelen", vervolgde Garcia, die zeer tevreden is met de prestaties van zijn spelers. "In de kleedkamer wordt nu een feestje gevierd, maar volgende week thuis tegen AC Milan staat dit team er gewoon weer. Dat is wat me het meest tevreden stemt. De mentaliteit van dit elftal is onovertroffen. Niemand verzaakt."