Van Hanegem verrast: Ik weet niets van akkoord met Feyenoord
Clubicoon verwacht wel dat hij iets voor oude liefde gaat doen

Van Hanegem verrast: "Ik weet niets van akkoord met Feyenoord"

23-04-2014 22:31

Willem van Hanegem las woensdag tot zijn eigen verbazing dat hij een akkoord zou hebben bereikt met Feyenoord over een rol als technisch adviseur. Het icoon van de Rotterdamse club weet daar zelf helemaal niets van, vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Feyenoord-directeur Martin van Geel gaf in gesprek met RTV Rijnmond aan een akkoord te hebben bereikt met Van Hanegem, maar die uitspraken blijken wat te voorbarig te zijn geweest. "Ik ben al eens praatpaal geweest. Dus het maakt mij niet uit hoe ze het noemen. Maar officieel weet ik van niks. Ik heb wel gesproken met de directeuren Eric Gudde en Martin van Geel, maar heb binnenkort ook nog een gesprek met de nieuwe trainer Fred Rutten", aldus Van Hanegem.

"Dan zien we wel wat ik uiteindelijk ga doen", vervolgt De Kromme. "Dat het om voetbal moet gaan, lijkt me logisch. Feyenoord had een rol voor me in gedachte zoals Eusébio dat deed bij Benfica. Ik wacht het af. Het klopt wel dat we goede gesprekken hebben gevoerd, dus er zal best iets uitkomen. Maar als het niks was geworden, ook goed. Ik heb nooit van mijn leven om iets lopen soebatten en dat heb ik deze keer ook niet gedaan. Dat neemt uiteraard niet weg dat ik Feyenoord wel graag help."